El nostre pa

Volem donar la importància que li toca al pa de cada dia, el comú, l’especial, l’ecològic, l’integral…
Sempre treballant amb molta cura i respecte al temps de cada pas.
Tot això amb la millor farina de proximitat, la És Farina de Girona, la de tramuntana i la de molí de pedra.
Amb unes bones mans i una farina de casa, fem el millor pa artesà cada dia.

Farina de Girona

Pagès – 800 g, 400 g, 200 g,
Barres 400 g, 200 g, entrepà
Banderilles 220 g.

Integral

Rodó de 400 g
Motlle de 400 g
Barra de 200 g

Integral de cereals

Rodó de 400 g
Motlle de 400 g
Barra de 200 g

Farina molta a la pedra

Pagès de 400 g
Barra de 200 g

Pa de la Vinya

(Farina a la pedra, sègol, espelta de malta)

Xusco de 400 g

Pa rústic

(Fet amb massa mare i fermentació de 24h)

Pagès de 400 i 800 g
Barra de 200 g

Tramuntana

Xusco de 400 g

Kamut

Xusco de 400 g
Motlle amb cereals 400 g

Espelta

BLANCA – Xusco de 200 i 400 g
NOUS – Motlle de 200 g | Xusco de 200 g
GRA SENCER AMB CEREALS – Motlle de 400 g | Barra 200 g
ESPELTA MALTA – Xusco 400 g | Barra 200 g

Fajol

Motlle

Blat de moro

Rodó de 400 g
Barra 200 g

Civada

Rodó de 400 g
Motlle 400 g

Sègol

Rodó de 400 g
Motlle 400 g

Ecològic

(massa mare ecològica)

Xusco de 200 i 400 g
Coques i Xapates
Coca d’oli d’oliva gran i petita
Xapates gran i petita
Coca d’espiga
Coca de sucre

Vienes

(massa mare ecològica)

anet (petit/gran)
Barreta (mini/gran)