Noguera Pastissers

Fleca i Pastisseria Noguera és una empresa creada per la família Noguera Bosch, que elabora els seus productes de forma artesana de de 1981.

El pa es cou en un forn de llenya amb sola de pedra i les farines són de primera qualitat. Treballem amb És Farina de Girona, Farina de Tramunta, farines ecològiques d’espelta, kamut i blat de moro.

En els pastissos i fulls, a part de les receptes tradicionals, hem integrat el nou concepte de “Gourmandise Raonada”, per respondre  a les demandes dels clients més exigents, pels quals el plaer d'uns bons postres no està renyit amb el benestar i la salut. Aquests postres han estat pensats per reduir la quantitat de sucres i mantegues, senses renunciar al sabor. En la seva elaboració, utilitzem  productes de proximitat: nous de Vilobí, avellanes de Brunyola i fruites de la nostra comarca, així com llet fresca ecològica de la Granja Selvatana de Campllong.

En brioxeria, ens plau oferir-los els nostres croissants de mantega a l'estil francès, els melindros, els bunyols i la nostra varietat de coques.

A més, elaborem les nostres especialitats úniques: els Tosquigets, els Crics, els Silvans i la coca de Brunyola.

Benvinguts al nostre lloc web!

 

Plaça Nova, 9 · 972 47 30 32 · Vilobí d'Onyar

Ronda Ferran Puig, 31 · 972 21 90 87 · Girona

Carrer l'Estació, 17-19 · 972 47 84 96 · Riudellots de la Selva

Avinguda Girona, 9 . 972 42 97 41 . Sant Gregori

Avinguda Sant Narcís, 98 . 972 29 60 82 . Sant Narcís

C/Pare Coll, 24 · 972 23 45 14 · Girona

C/del Carme, 87-89 · 972 44 74 51 · Girona

C/Salvador Espriu, 2 · 972 85 80 59 · Maçanet de la Selva